diumenge, 2 de març del 2008

TREBALLEM PLEGATS ? ACTIVITATS INTERGENERACIONALS

Per tercer any consecutiu, la Regidoria de Gent Gran i la Regidoria d’Educació, han iniciat conjuntament les activitats de relació intergeneracional entre persones grans i l’alumnat de les escoles de la ciutat.

Els darrers dos anys, les persones participants al programa “La Gent Gran surt a naveg@r. I tu per què no?” hem treballat amb els nens i les nenes de les escoles de Barberà i hem utilitzat les noves tecnologies com un dels vehicles de la comunicació. Enguany també ho farem amb els “Druides” del col·legi Miquel Martí i Pol, alumnes de 4t de primària, amb els quals, treballarem en la creació d’un bloc que ens permetrà compartir coneixements entorn d’un centre d’interès concret: l’alimentació.

El 22 de febrer ens varem reunir tots per crear aquest bloc.

Si voleu fer una ullada al bloc podeu clicar aquí.

http://lagentgransurtanavegar.blogspot.com/

Atès que l’ objectiu és promoure que aquestes relacions s’estenguin al màxim d’activitats del Programa Municipal per a la Gent Gran, també s’ha iniciat classes compartides d’activitat física entre grans i petits. Durant el mes de febrer i fins al mes de maig es faran classes conjuntes amb l’alumnat de Cicle mitjà dels CEIP Can Serra, del CEIP Pablo Picasso i del CEIP Elisa Badia.

En aquestes trobades s’ ensenya el que es fa, dia a dia, a les classes de Gent Gran, perquè, no només es fa exercici físic, sinó que juguem i ens ho passen d’allò més bé. Els grans tornarem la visita i anirem a les escoles, on els nens i les nenes, tindran l’oportunitat de mostrar i compartir tot allò que fan durant les seves classes d’educació física.