diumenge, 25 de maig del 2008

Fira del Cavall 2008 a Barberà

Comença la IX fira del Cavall a Barberà del Valles, els dies 15,16, 17 i 18 de maig. Per a tots aquells que no coneixeu la nostra ciutat us convidem a visitar-la, sobretot per la fira. Us agradarà molt perquè hi ha de tot, des d’atraccions per la canalla fins a barraques per a fer un bon àpat, sense oblidar els protagonistes: els cavalls.

N’hi ha de tota mena, i perquè no, també podem veure el nostre ruc, ja que s’han mig extingit. La canalla pot gaudir de una passejada damunt d’un Poni, que es un petit cavall i que els fa molta gràcia als nens i als pares.

Jo he fet una passejada per la fira i m’ha agradat molt veure aquells cavalls tan preciosos. Déu vulgui que no desapareguin del nostre entorn. Publico unes fotos perquè pugueu veure quina preciositat.

Salutacions per a tothom.

Miguel Ferrándiz

dijous, 15 de maig del 2008

CREAR UN ALTRE BLOC

Continuant amb les activitats intergeneracionals, el passat dia 7 ens varem reunir una altra vegades les persones participants al programa “La gent Gran surt a naveg@r. I tu per què no?” amb els alumnes de 4t. del col·legi Miquel Martí i Pol, “els Druides”, perquè a part de crear el bloc per compartir coneixements entorn de l’alimentació, que ja ho varem fer el 22 de febrer, ara la trobada ha estat per treballar plegats en la creació d’un altre bloc que serà on els nens i nenes publicaran les seves vivències.

Va ser una trobada molt divertida i amena en que tothom ens ho varem passar molt bé i els nenes estan encantats amb la gent gran i nosaltres amb ells.

Si voleu veure el bloc cliqueu aquí:

http://elsdruides.blogspot.com/

Ah, per cert, al finalitzar el treball ens van convidar a esmorzar.

dissabte, 3 de maig del 2008

La Semana Santa

Por la calle de la amargura va la Virgen preguntando si han visto pasar a su hijo, Jesús sacramentado, ya le ponen la corona, ya le clavan los tres clavos, ya le clavan la lanzada en su divino costado.

MIguel Ferrándiz. foto: Miguel Ferrándiz